Ajankohtaista

21.5.2017

Lassen retket 10 vuotta!

Lassen retket on tuottanut melontapalveluita Asikkalassa vuodesta 2007 alkaen.

Sunnuntaina 21.5.2017, kello 12.00 alkaen, juhlimme 10-vuotissynttäreitä ja tietenkin meloen. Tarjoamme kymmenelle ensimmäiselle ilmoittautuneelle 2-3 tunnin ohjatun melontaretken Vääksyssä ja hinta vain 10 euroa/henkilö. Vaatimuksena osallistumiselle on uimataito, iloinen mieli ja halu kokea melonnan ihanuus! Kalustona retkellä ovat yksikkö- ja kaksikkokajakit tarvittavine varusteineen.
Ilmoittautumiset Lasse / 0500 499 599

20.5.2017

Tänään vietetään pelastusliivipäivää

Haluamme muistuttaa, että lähtiessäsi melontaretkelle saat kajakin, melan ja aukkopeitteen lisäksi aina melontaliivin. Tämän lisäksi käymme turvaohjeet yhdessä läpi. Turvallista kesää!

6.5.2017

Melontakausi 2017 on käynnissä

1.5.2017 laskimme kajakit vesille ja teimme kauden ensimmäisen melontareissun - matkaa kertyi 14km. Vappuna lähtivät myös kaksi melojaa useamman päivän melontaretkelle Päijänteelle. Melojat ottivat kuvia retkellään ja niitä pääset katselemaan Lassen retkien facebook -sivuilla! Suuntaako sinun melontaretkesi tänä vuonna kauniin kansallispuiston maisemiin?

23.12.2016

Kiitos kuluneesta vuodesta

On aika kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta. Toivotamme rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2017! Seuraa meitä Facebookissa niin tiedät milloin kausi 2017 alkaa.

8.7.2016

Kesäpuuhaa heinäkuussa

Sää ei ole hemmotellut lomalaisia heinäkuussa, mutta viikonloppua kohden aurinko jälleen näyttäytyy. Mikäli mielit hieman kesäpuuhaa, lähde toki melomaan! Ja vaikkei loma vielä häämöttäisikään näköpiirissä, melomaan voi lähteä vaikka arki-iltana. Vuokraamme kajakkeja niin muutaman tunnin kuin useamman päivänkin kestäville melontaretkille. Ota rohkeasti yhteyttä!

13.6.2016

Vääksyn ja Kalkkisten kanavat

Vääksyn kanava (palvelusulku) ja Kalkkisten kanava (itsepalvelusulku/ kaukokäyttösulku) avautuivat toukokuussa veneliikenteelle. Kalkkisten itsepalvelusulku on käytössä kesä-, heinä- ja elokuussa klo 7.00-24.00 ja Vääksyn palvelusulku on käytössä klo 9.00-23.00.

7.5.2016

Melontakausi 2016 on käynnistetty

Toukokuu toi mukanaan loistavat kelit ja sen myötä myös melontakausi on saatu käyntiin. Lämpöiset päivät ovat saaneet varauskirjaan vilskettä, joten olethan yhteydessä, jos mielessäsi on jo jokin päivä jolloin haluat vesille.

21.12.2015

Kiitämme melontakaudesta

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta kaudesta, vaikkakin lämpötilat näyttäisivät olevan hyvin samankaltaisia kuin kesäkuussa. Toivotamme rauhallista joulua ja onnea uudelle vuodelle!

13.10.2015

Vielä ehdit melomaan

Kesäiset lämpötilat ovat muisto vain, mutta oikeanlaisella pukeutumisella pääset edelleen nauttimaan melonnasta. Lähde parin tunnin retkelle katsomaan miten luonto on pukeutunut syksyksi.

23.8.2015

Melontakelit parhaimmillaan

Aurinko on hellinyt melojia jo pidemmän aikaa. On kuitenkin aika muistuttaa, että illat hämärtyvät aina vain aikaisemmin. Mikäli siis mielit iltamelonnalle, nyt on hyvä aika tarkistaa lamput ja ottaa ne matkaan mukaan. Näe ja tule nähdyksi!

21.6.2015

Kesälomalla melomaan

Melojille juhannusviikonloppu on tarjonnut hyvinkin vaihtelevaa säätä aina kovista sadekuuroista ja navakasta tuulesta tyyneen ja aurinkoiseen keliin. Eteläisellä Päijänteellä on hienot puitteet harrastaa melontaa, on sää mikä tahansa! Monella myös starttasi kesäloma juhannuksesta, lähde siis yksin tai kerää porukka melontaretkelle. Ota yhteyttä meihin!

31.5.2015

Seuraa Lassen retkiä Facebookissa

Lassen retket on myös Facebookissa, liity seuraamme! Facebookin kautta saat ensimmäisten joukossa tiedon tulevista retkistä ja sivulta löydät myös kuvia sekä muuta oheismateriaalia melontareissuiltamme.

1.5.2015

Melontakausi 2015 käynnistyy

Perjantaina 1.5.2015 klo 9.00 avataan Vääksyn ja Kalkkisten kanavat liikenteelle. Toukokuussa itsepalvelukanavat ovat avoinna klo 7-21 ja palvelukanavat klo 9-21.

9.9.2014

Kesä taittuu syksyyn

Syksyllä iltojen hämärtyessä on hyvä muistaa varustautua melontaretkiin myös lampulla. Esimerkiksi otsalampun avulla näet hämärän tullen ja muut vesillä liikkujat huomaavat sinut!

17.4.2014

Jäät ovat lähteneet!

Asikkalassa jäät ovat lähteneet ja suunnitelmissa on käynnistää melontakausi pääsiäisenä. Viime vuonna melontakausi starttasi 21.4, jolloin jäätä oli Päijänteellä vielä varsin paljon ja melontamatka jäi tuolloin lyhyeksi. Varauskalenteri on alkanut myös mukavasti täyttymään, joten jos ajatuksissasi on jo jokin tietty päivä, ole yhteydessä ja varaa ohjattu melontaretki tai kajakit omatoimiretkeen!

10.2.2012

Melonta on huikea kokemus upeissa järvi- ja jokimaisemissamme

Melontakeleihin on vielä hetki aikaa. Viime kesänä kajakkiin istui Seutunelosten toimittaja ja lähti ensikertalaisena Lassen mukaan melontaretkelle. Pääset lukemaan melontaretkestä tehdyn jutun [Tästä]

Millainen sää eteläisellä Päijänteellä?

Sivujemme kautta pääset nyt tarkastamaan alueen melontakelin vaivattomasti. Sääasema sijaitsee Pulkkilanharjulla, aivan liki Päijänteen Kansallispuiston eteläreunaa. Linkin kautta pääset Ilmatieteenlaitoksen sivustolle ja havaintoasema kertoo alueen tuoreimmat säätiedot sekä näet myös ennusteen seuraavan viiden päivän jaksolle.

Mitä lahjaksi?

Osta meiltä melontalahjakortti. Päivänsankari voi lähteä omatoimisesti ystäviensä kanssa melontaretkelle tai miltä tuntuisi opastettu retki melontaohjaajan ollessa mukana.

Melontalahjakortti soveltuu synttäri- ja -valmistujaisjuhliin tai hetkeen, jolloin haluat muistaa ja yllättää hyvän ystäväsi upealla kokemuksella. Turvallisia ja ikimuistoisia retkiä on tarjolla myös polttariporukoille.

Melontaterveisin,
Lasse

 

Päivitetty 21.05.2017